FISH PRO SCOUT
FISH PRO SCOUT
Gi etter for lidenskapen for å fiske mens du gleder hele familien. FishPro Scout er bygget til en sporadisk sportsfisker med en aktiv livsstil, og er en ideell blanding av rimelig fiske og familiemoro.
Fra 174 900,-
Spesifikasjoner
  • iBR-system (intelligent brems og revers)
  • Motor: Rotax® 1630 ACE™ – 100 kW (130 HP)
  • Fiskebenksete

Kjøre til fiskeplassen

Designet for enkel bevegelse fra førerplass til passasjer for å fiske. Optimert til fisking og vender mot siden med økt sidestabilitet kombinert med vinklede fotstøtter.


Vinduet til under overflaten

Garmin Echomap plus 62cv ekkolodd med en 15 cm (6”) skjerm og transduser i skroget. Flerfunksjons navigasjon, kart- og ekkoloddsystem. Inkluderer token for tilgang til gratis oppgraderte regionale kart.


Hold varene ferske

En robust 51 l kjøler som er spesialutviklet til fisking med en innfelt arbeidsflate, tre innovative stangholdere, dorgespor og oppbevaringsplass til fiskeutstyr og agn.

FISH PRO SCOUT

Nye FISH PRO SCOUT

Ultra-forutsigbar ytelse

Fiskefokusert, men allikevel allsidig nok til å ta ethvert eventyr. Den nye FishPro Scout er bygget for sportsfiskeren med en aktiv familie. Stå opp tidlig mens fisken biter og heng med mannskapet på strandbaren om ettermiddagen.

FISH PRO SCOUT

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye FISH PRO SCOUT?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.