GTI
GTI
Den siste Sea-Doo- GTI plattformen omdefinerer måten du bruker vannscooteren på. Dagene på vannet er gjort helt unike med denne revolusjonerende opplevelsen ombord.
Fra 120 900,-
Spesifikasjoner
  • Kapasitet: 2 seter
  • Motor: ROTAX® 900 ACE™ – 90/1630 ACE™ – 130
  • NYTT skrog: Polytec Gen II-skrog

Stor frontoppbevaring

Med imponerende 143 liter forseglet oppbevaringsplass kan førere trygt lagre mange av disse viktige tingene for en hel dag med moro. Snorkelutstyr, håndklær og tauverk har et helt hjem.


Ekstra plass og allsidighet

Stor badeplattform gir forbedret stabilitet og mer komfort. Det er det perfekte stedet å slappe av eller forberede deg på vannsport og gjør ombordstigning til en lek. Inkluderte LinQ festepunkter gir enda mer allsidighet.


Vanntett telefonrom

Et vanntett rom med integrert USB-port* som gjør at utstyret ditt, f.eks. telefoner eller actionkameraer, alltid er oppladet og klart til bruk – i en støtabsorberende, vanntett vugge. *USB-port kan leveres som tilbehør.

GTI

Nye GTI

Full av moro!

GTI 90 forvandles til ethvert ønske du måtte ha på vannet. Med mer brukbar plass, utrolig allsidighet og klasseledende kraft og effektivitet, er den utstyrt for å endre måten du drømmer om sommeren på.

GTI

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye GTI?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.