GTI SE
GTI SE
I tillegg til de nyeste fordelene ved Sea-Doo GTI-plattformen, finner du mer komfort og bekvemmeligheter med standard ombordstigningsstige, tursete, variabel trim og valgfri Bluetooth-lyd for dager med familieglede med vannscooteren GTI SE.
Fra 150 900,-
Spesifikasjoner
  • Kapasitet: 2 eller 3 seter
  • Motor: ROTAX® 900 ACE™ – 90/1630 ACE™ – 130
  • NYTT skrog: Polytec Gen II-skrog

Større frontoppbevaring

Imponerende 143 liter forseglet oppbevaringsplass gjør det mulig for brukerne å lagre mange av disse nødvendighetene trygt for en hel dag med gøy. Snorkelutstyr, håndklær og tauverk har et helt hjem.


Ekstra plass og allsidighet

Stor badeplattform gir forbedret stabilitet og mer komfort. Det er det perfekte stedet å slappe av eller forberede deg på vannsport og gjør ombordstigning til en lek. Inkluderte LinQ festepunkter gir enda mer allsidighet.


Kjør høyt og tørt

Neste nivå sjelefred på hver tur. Det geniale iDF-systemet hjelper føreren å fjerne rusk i inntaket på få sekunder uten å forlate setet. Et enkelt knappetrykk reverserer pumpestrømmen og fjerner rusk uten problemer.

GTI SE

Nye GTI SE

Gøy gjort enkelt!

GTI SE gir all allsidighet, komfort og bekvemmelighet som vannelskende familier trenger for sine opplevelser og gleder. Den gir energi og spenning med hele 125 kW (170 hk) perfekt til en høyoktan kjøreopplevelse.

GTI SE

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye GTI SE?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.