GTX LIMITED
GTX LIMITED
Med den største badeplattformen i bransjen og et avtakbart sete gjør GTX Limited-modellene det mulig å slappe av eller nyte en piknik. Legg til musikken fra Bluetooth-lydsystemet og ekstra last, f.eks. en kjøler, og dagene dine på vannet blir aldri de samme mer. Ekte bekymringsfri drift med det geniale iDF – Intelligent Debris-Free Pump System.
Fra 242 900,-
Spesifikasjoner
  • iDF – Intelligent Debris Free Pump System
  • Motor: ROTAX® 1630 ACE™ – 217 kW
  • Enkel ombordstigning med ST3-plattformen

Dine favorittlåter

Kjør i din egen takt med et premium 100 W BRP-lydsystem. Vanntett, helintegrert Bluetooth-lydsystem med fjernkontrollen på venstre høyttaler, du kan raskt skifte låter og volum.


7,8" bred fargedisplay

Fantastiske farger og krystallklar skjerm viser kjøretøydata og kobles til kompatible apper og viser kart, vær og mer på dashbordet ditt. Dra full nytte av økt lydkvalitet og intuitiv fartsfølsom volumkontroll.


Intelligent brems og revers

Sea-Doos eksklusive iBR-system (intelligent brems og revers) er godkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre båtsikkerheten og er nå i sin tredje generasjon og gir mulighet til å stoppe raskere. Med begge hendene på rattet kan båtføreren sette giret i forover, fri og revers og få stabil, problemfri manøvrering ved lave hastigheter.

GTX LIMITED

Nye GTX LIMITED

Gullstandard

Med en enorm badeplattform og tonnevis av brukbar plass på dekk gir GTX Limited 5-stjerners følelsen til en allerede utrolig vannscooter. Standard Bluetooth-display, 100 watt lyd, USB-port, trekk og mer, ingenting vil stå mellom deg og eventyret.

GTX LIMITED

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye GTX LIMITED?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.