RXP-X
RXP-X
Den ultimate racinginspirerte vannscooteren kombinerer kraft, kjøreegenskaper og kontroll bedre enn alt annet på vannet. Og med 217 kW (300 hk) Rotax 1630 HO ACE turboladet motor kommer ikke noe annet i nærheten av deg på kurs mot bøyen.
Fra 208 900,-
Spesifikasjoner
  • T3-R-skrogdesig
  • Motor: Rotax® 1630 ACE™ – 300
  • Variabelt trimsystem med utsettingskontroll

Finjustering

Rask tilgang til det variable trimsystemet (VTS – Variable Trim System) på styret for å finjustere kjøreegenskapene etter førerens preferanser og forholdene på sjøen. Pluss en igangkjøringskontroll som aktiveres på styret og gir perfekt kontrollert akselerasjon.


Konfigurabel badeplattform

Stor badeplattform gir forbedret stabilitet og mer komfort. Det er det perfekte stedet å slappe av eller forberede deg på vannsport og gjør ombordstigning til en lek. Inkluderte LinQ festepunkter gir enda mer allsidighet.


Musikkanlegg ombord

Bransjens første helintegrerte, vanntette lydanlegg vil holde humøret oppe hvor som helst du kjører, med 100 watt total systemeffekt, full vanntett effekt, Bluetooth-tilkobling og ekstern avspillingsbetjening som sikrer at favorittlåten alltid er på dekk. (valgfri m/teknisk pakke)

RXP-X

Nye RXP-X

Overlegenhet

Den ultimate racinginspirerte vannscooteren kombinerer kraft, kjøreegenskaper og kontroll bedre enn alt annet på vannet. Og med sin revolusjonerende opplevelse ombord vinner du enten det er på bøyekurs eller når du bestemmer deg for å ta det med ro.

RXP-X

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye RXP-X?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.