FISH PRO TROPHY
FISH PRO TROPHY
Vannscooterentusiaster og fiskefanatikere har drømt om FishPro Trophy med eksklusive funksjoner som perfekt inneholder hva det vil si å spise, sove og puste fiske.
Fra 225 900,-
Spesifikasjoner
  • iDF Intelligent Debris Free Pump System
  • Motor: Rotax® 1630 ACE™ – 125 kW (170 HP)
  • Utstyrt til fiske

Hold dem svømmende

Gjør 51 L LinQ fiskekjøler til en fiskebrønn på få sekunder. En integrert pumpe fører konstant ferskvann inn i reservoaret og holder fangsten eller agnet ditt levende hele dagen.


Garmin Fish Finder

Denne 7” berøringsskjermplotteren og ekkoloddfunksjonen og transduser i skroget med midt CHIRP-teknologi. Inkluderer token for tilgang til gratis oppgraderte regionale kart.


Rask lading, strøm hele dagen

Hold alt elektronisk tilbehør fulladet. Med to batterier og en spenningsgenerator på 650 watt, vil selv de mest krevende elektriske behovene være dekket.

FISH PRO TROPHY

Nye FISH PRO TROPHY

Spillet er i gang

FishPro Trophy 170 er vannscooteropplevelsen som fiskefanatikere har ønsket seg. Eksklusive funksjoner inkluderer fiskebrønn, høyteknologisk ekkolodd, dorgemodus og mer. Alt designet for å gi hengivne fiskeentusiaster en opplevelse for livet på hver utflukt.

FISH PRO TROPHY

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye FISH PRO TROPHY?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.