GTX
GTX
Med den største badeplattformen i bransjen og et avtakbart sete gjør GTX-modellene det mulig å slappe av eller nyte en piknik. Legg til musikken fra Bluetooth-lydsystemet og ekstra last, f.eks. en kjøler, og dagene dine på vannet blir aldri de samme mer. Og med valgfri iDF – Intelligent Debris-Free Pump System, vil du finne neste nivå med sjelefred på hver tur.
Fra 165 900,-
Spesifikasjoner
  • iDF – Intelligent Debris Free Pump System
  • Motor: ROTAX® 1630 ACE™ – 125 kW/169 kW
  • Bluetooth Audio-Premium-system

Stabil og forutsigbar

Setter standarden for håndtering av store bølger og vind, stabilitet og kjøreegenskaper utenskjærs. ST3-plattformen tilbyr enkel ombordstigning, god plass til å bevege seg på dekk og overlegen trygghet.


Genial lasteplass

Alt utstyret ditt innen rekkevidde takket være et 96 L oppbevaringsområde foran, lett tilgjengelig fra sittende stilling. Bare løft styret for å få tilgang til alt det viktigste for dagens opplevelser.


Uovertruffen allsidighet

Trinnvis setedesign er smal foran og gir naturlig kjørestilling og bredere bak for maksimal komfort. Bakre del kan fjernes for å få mer plass, soling eller et bord til to.

GTX

Nye GTX

Alltid med stil

GTX 170 er et personlig paradis som tilbyr utrolig allsidighet og et stort badedekk for å slappe av og til og med ha piknik på vannet. Alternativer som Bluetooth-musikk, LinQ-lasttilbehør og iDF – Debris Free Pump System, og dagene på vannet ville aldri bli de samme.

GTX

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye GTX?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.