RXT-X
RXT-X
Den revolusjonerende plattformen kombinert med Ergolock-systemet maksimerer kontrollen under alle forhold, setter en skyhøy list for kjøreegenskaper i grov sjø. Med motoren på 217 kW er 96 km/t (60 mph) bare noen få sekunder unna.
Fra 215 900,-
Spesifikasjoner
  • Variabelt trimsystem
  • Motor: Rotax® 1630 ACE™ – 300
  • Ergolock-system med modulært sete

7,8" bred fargedisplay

Display i fullfarge med utrolig synlighet og et nytt nivå med funksjonalitet. Bluetooth- og smarttelefon-appintegrasjon gir musikk, vær, navigering og mer. (valgfri m/teknisk pakke)


Smart oppbevaring

Alt utstyret er nå innenfor en armlengdes avstand. Bransjens første direkte adkomst til oppbevaringsrom foran som åpnes ved bare å løfte styreposisjonen. Du behøver ikke reise deg. Det er den smarteste vannavstøtende oppbevaringsplassen vi noen gang har bygd i en båt. Den gir plass til ditt neste eventyr.


Presisjonsjustering

Rask tilgang til det variable trimsystemet (VTS – Variable Trim System) på rattet for å finjustere kjøreegenskapene etter båtførerens preferanser, forholdene på sjøen og antall passasjerer. Pluss en igangkjøringskontroll som aktiveres på styret og gir perfekt kontrollert akselerasjon.

RXT-X

Nye RXT-X

Spill, endret

Vannscooter med ultimate offshoreytelse RXT-X RS gir 217 kW (300 hk) adrenalinfylt moro til hvert eventyr. Det revolusjonerende skrogdesignet og Ergolock setesystemet gir maksimal kontroll og tillit under alle forhold.

RXT-X

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye RXT-X?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.