SPARK
SPARK
SPARK er morsom å kjøre og lett å slepe med seg med vanlige biler. Den er konstruert for å få mest mulig ut av sommeren på vannet.
Fra 78 900,-
Spesifikasjoner
  • Kapasitet: 2 eller 3 seter
  • Motor: Rotax 900 ACE motor
  • NYTT skrog: Polytec

Slipp musikken løs

Lytt til musikken din på vannet eller på land med dette helt vanntette og bærbare lydsystemet. Lastet med to 25 Watt høyttalere med Bluetooth-tilkobling og opptil 24 timers batterilevetid. Den intuitive fjernkontrollen gjør det enkelt å justere enten du er på eller av vannscooteren.


Frihet til å bevege seg

Utviklet for å gi deg maksimal frihet mens du kjører. Slank seteprofil gjør at føreren lettere kan bevege seg rundt på vannscooteren og gir allsidig komfort mens man sitter eller står.


Lett og høy styrke

Dette robuste materialet reduserer vekten på vannscooteren slik at den får topp ytelse og effektivitet, og gjør den enkel å slepe med seg med de fleste biler. I tillegg gjør den innstøpte fargen den mer ripebestandig enn glassfiber.

SPARK

Nye SPARK

Endeløs moro

SPARK 2UP gir endeløs spenning på vannet. Med kvikk, leken håndtering og en svært effektiv Rotax 900 ACE-motor med rikelig med oppbevaringsplass, er det den rimeligste måten å legge til masse moro til sommeren.

SPARK

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye SPARK?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.