WAKE PRO
WAKE PRO
WAKE PRO-modellen leverer den mest stabile kjøreturen i bransjen. Med ekstra plass til oppsett, enkel ombordstigning og et seriøst 100 W Bluetooth-lydsystem, mener disse modellene alvor.
Fra 202 900,-
Spesifikasjoner
  • iBR-system (intelligent brems og revers)
  • Motor: Rotax® 1630 ACE™ – 169 kW (230 HP)
  • Badeplattform med LinQ system

Genial lasteplass

Alt utstyret ditt innen rekkevidde takket være et 96 L oppbevaringsområde foran, lett tilgjengelig fra sittende stilling. Bare løft styret for å få tilgang til alt det viktigste for dagens opplevelser.


7,8" bred fargedisplay

Standard Display i fullfarge med utrolig synlighet og et nytt nivå med funksjonalitet. Bluetooth- og smarttelefon-appintegrasjon gir musikk, vær, navigering og mer.


Konfigurabel badeplattform

Stor badeplattform gir forbedret stabilitet og mer komfort. Det er det perfekte stedet å slappe av eller forberede deg på vannsport og gjør ombordstigning til en lek. Inkluderte LinQ festepunkter gir enda mer allsidighet.

WAKE PRO

Nye WAKE PRO

Mer enn en kjøretur

WAKE PRO leverer den mest stabile turen i bransjen på en vannscooter spesialbygget for slepesport. Med standard avtakbar skypylon, brettstativ og eksklusiv skimodus, gir den ekstra plass for oppsett, enkel ombordstigning og et seriøst 100W Bluetooth-lydsystem.

WAKE PRO

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye WAKE PRO?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvern og Vilkår for bruk.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.